PRAKTISK INFO PRISER

PRAKTISK INFORMATION OG PRISER

 

PRISER 

Pris for individuel terapi: er 900 kr. for 50 minutter.

Du har mulighed for at vælge 1½ session (1100 kr.) eller en dobbelttid (1400 kr.), for at få mere tid til fordybelse, eller hvis du kommer langvejs fra.

Du kan enten betale via netbank eller med mobilepay.

 
TILSKUD

Klinikken i Nørre Snede har ydernummer. Det vil sige, at du kan få tilskud fra sygesikringen hvis du har en henvisning fra din læge. Egenbetaling for den første samtale er 404,56 kr. for den første samtale og 337,34 kr. for de følgende samtaler (takster fastsat af regionen).

Bemærk at du ikke kan bruge henvisning fra egen læge i klinikken i Horsens. Måske har du mulighed for andre typer tilskud, se nedenfor. 

                                              

EGEN FORSIKRING
Mange mennesker har gennem egen forsikring eller gennem deres sundhedsforsikring på arbejdspladsen ret til psykologhjælp, hvilket betyder, at forsikringsselskabet dækker omkostningerne. Kontakt eventuelt dit forsikringsselskab og hør, om du er dækket. Visse medlemstyper af Sygesikring Danmark giver også tilskud til psykologbehandling.

 
AFBUD ELLER ÆNDRING AF TID
Husk at melde afbud eller ændre din tid senest kl. 12 dagen før den aftalte tid. Hvis ikke regnes det for en udeblivelse, og du skal betale for sessionen.

FORSINKELSE
Hvis du kommer senere end det aftalte tidspunkt bliver samtalen ikke forlænget i den anden ende.